Vianočný Podbiel Cup 2009 výsledky

20.12.2009 12:46

Tak a opäť o rok. Turnaj, ktorý sprevádzal vynikajúci guláš, výpadok elektriny, elektrocentrála a trošku zimy.

Poďme pekne poporiadku. Do turnaja sa prihlásilo 14 družstiev. Z Dolného Kubína sme pricestovali tri družstvá - KREMEĽSKÍ MAMUTI I ( Jozef Laštík, Vladimír Macko, Milan Mateček ), KREMEĽSKÍ MAMUTI II ( Matúš Faglic, Pavol Granatier, Michal Juráš ) a TUPÉ HROTY ( Ján Rakús, Jakub Luši, Peter Hrdlička ). Družstvá boli rozdelené do troch skupín - dve boli 5 členné a jedna 4 členná. Ako to už býva dobrým zvykom všetky tri dolnokubínske družstvá sa stretli v skupine C. Tento žreb sa stal osudným družstvu KM II, ktoré nepostúpilo zo základnej skupiny. 

Teraz trochu uhnem od šípiek. Na tomto turnaji som bol už tretí krát a môžem povedať, že guláš je tu vždy fantastický. Potom prišlo niečo, čo nemôže nikto ovplyvniť, a to výpadok elektrického prúdu. Poviem len jedno, klobúk dole pred organizátormi. Dokázali nájsť náhradné riešenie, zaobstarali elektrocentrálu a turnaj mohol po dlhšom prerušení pokračovať. Žiaľ, výpadok elektrického prúdu spôsobil aj ochladenie radiátorov a nám začala byť celkom slušná zima. Podmienky boli pre všetkých rovnaké a organizátori urobili všetko preto, aby túto situáciu zvládli k spokojnosti nás hráčov.

Vrátim sa k turnaju. Vo finálovej skupine, ktorá mala 8 družstiev si najlepšie počínali KM I a celý turnaj vyhrali. Na druhom mieste skončili TUPÉ HROTY. Dolný Kubín si odniesol oba najcenejšie vavríny. Tretie miesto obsadilo domáce družstvo mladých nádejí ZERO ( Lukáš Lofaj, Eduard Križo, Andrej Marciszak ). Najlepším hráčom turnaja sa stal Jozef Laštík z družstva KM I, ktorý neprehral ani jeden z 9 zápasov.

Výsledky : 1. Kremeľskí mamuti I, 2. Tupé Hroty, 3. Zero, 4. Fofo, 5. Abstinenti, 6. Ježkovi oči, 7. LM 2, 8. Jabčáci, 9. No a čo, 10. Kremeľskí mamuti II, Seniori, Zvery, Tradičná kvalita, Swat