Štvrté až šieste kolo DLJ 2015/16

31.12.2015 15:14

V piatok 23. októbra sa hralo štvrté kolo DLJ. Na turnaj prišlo 15 hráčov. Po dlhšej dobe sa objavil minuloročný víťaz DLJ Tibor Praštiak. Tibor zahral dobre a obsadil pekné štvrté miesto. Z premiérového víťazstva v DLJ sa tešil Ivan Černek zo Sučian. Víťazstvo chutilo o to viac, že Ivan bojoval z B strány pavúka kam ho poslal finálový súper Jaromír Bartoš.  Tretie miesto obsadil domáci Jozef Laštík. Marek Bača, Milan Mateček a Jozef Laštík hodili po jednej stoosemdesiatke. Pekné zavretie predviedol Pavol Líška 126 a víťaz turnaja Ivan Černek 125.

 

Piate kolo v sobotu 7. novembra prinieslo účastnícky rekord 19 hráčov. Z druhého víťazstva za sebou sa tešil Ivan Černek. A čuduj sa svetu opäť na to išiel cez B stranu pavúka. Verte, neverte do B strany pavúka ho poslal jeho finálový súper Peter Hrdlička. Tretie miesto sa v nabitej konkurencii ušlo stanislavovi Gellenovi zo Sučian. Stanislav Gellen sa dostal do zápisu aj dvomi 180 - kami, jednu pridal Peter Hrdlička. Zavretie nad sto predviedol Peter Hrdlička 110 - ku zavrel stredom. 

Sobota 21. októbra priniesla šieste kolo a 15 hráčov. Vo finále na seba narazili dvaja nestori dolnokubínských šípiek Milan Mateček a Jozef Laštík. Dôvod na úsmev mal po tomto zápase Jozef Laštík, ktorý mimochodom z B strany pavúka vyhral. Tretie miesto obsadil Pavol Fekeč. Turnaj nepriniesol ani jednu 180 - ku ani zavretie nad sto.