SŠF Master číslo 5 v sezóne 2016/17

20.03.2017 18:09

V sobotu 18. marca sme v tradičnej zostave Marek Bača, Jaroslav Bača, Jessica Uríkova a Peter Hrdlička absolvovali piaty Master v sezóne 2016/17. Konal sa v Brezne a do hlavného turnaja sa prihlásilo 38 hráčiek a hráčov. 

Katastrofálny výkon predviedol Peter Hrdlička a po dvoch prehrách obsadil 35. miesto. Jaroslav Bača skončil v pavúku o jedno okienko vyššie a obsadil 32. miesto. Všetko naše sklamanie zahojil Marek Bača. Po veľmi sympatickom výkone, obsadil skvelé tretie miesto , keď v súboji o tretie miesto bol nad jeho sily domáci Erik Poliak. Finále obstarala breznansko-žilinská dvojica Erika Poliak a Matej Chládecký. Matej ukázal pevné nervy a nedal domácemu Erikovi šancu. V jedinom finálovom zápase ho zdolala 3:2 a tešil sa z víťazstva. Ďaľšie poradie : 4. Peter Pocklan, 5.-6.  Pavel Melicher (obaja 1. Dart club Brezno) a Dušan Strieš (DC ToiToi Dixi Bratislava).

Turnaj žien absolvovalo 8 hráčiek. Z víťazstva sa radovala Ľubica Luptáková pred Zuzanou Bužekovou a Máriou Giertlovou.

Turnaj juniorov hralo 6 hráčiek a hráčov. Vyhral Mario Belluš pred Michalom Chovancom a Filipom Kobelom. Naša Jessica Uríkova pri svojej premiére obsadila pekné 5. - 6. miesto. Na premiéru to nebol zlé. 

Doplnkový turnaj dvojíc ovládli hráči Dart Clubu Žilina. Vyhrala dvojica Chládecký - Baňas, pred dvojicou Repáň - Výboch. Tretie miesto sa ušlo domácej dvojici Melicher - Poliak.