DLJ 2018/19 - 7. kolo

03.12.2018 11:01

Siedme kolo tohtoročnej DLJ sme odohrali v sobotu 1. decembra. Za účasti jednej hráčky a patnästich hráčov. Premiéru v tejto sezóne si v DLJ odkrútili Jozef Laštík a Jaroslav Bača. Celý pavúk sme hrali na  tri víťazné legy. Turnaj priniesol pekné a dramatické súboje.

V semifinále "A" strany pavúka sa stretli František Stankovič a Miroslav Fiderák. František nedal Miroslavovi žiadnu šancu a poslal ho do "B" čka hladko 3:0. Druhé semifinále obsadili Jozef Laštík a Ján Rakús. Ján sa držal veľmi statočne a Jozefovi podľahol tesne 2:3. Finále "A" strany obstarali Stankovič a Laštík. Jozef predviedol parádny výkon a postúpil do finále turnaja po výsledku 3:1.

V "B" strane pavúka sa na pozícii 5.-6. stretli Juraj Lenart s Jánom Rakúsom a Miroslav Fiderák s Petrom Hrdličkom. Ján Rakús statočne bojoval, no žiaľ nestačil na stále sa lepšiaceho Juraja Lenarta a prehral 1:3. Druhý zápas priniesol jednoznačné víťazstvo Petra Hrdličku nad Miroslavom Fiderákom 3:0. V zápase o štvrté miesto sa stretli Juraj Lenart s Petrom Hrdličkom. Vyrovnaný zápas, nakoniec s veľkou dávkou šťastia otočil vo svoj prospech v pomere 3:2 Peter Hrdlička. Zápas o tretie miesto, ktorého víťaz postupuje do finále priniesol súboj Františka Stankoviča s Petrom Hrdličkom. Zápas netrval dlho a po výsledku 3:0 sa z postupu do finále radoval František Stankovič.

Finále prinieslo opakovanie zápasu z finále "A" strany pavúka. František Stankovič však tentokrát nedal Jozefovi Laštíkovi žiadnu šancu a po výsledkoch 3:0 a 3:0 sa radoval z premierového víťazstva v DLJ. Gratulujem.

180 :

Stankovič - 1x, Rakús - 1x, Lenart - 1x

171 : 

Hrdlička - 1x

Zavretie 100 a viac :

nikto