DLJ 2018/19 - 16. kolo

23.04.2019 17:46

V príjemnej atmosfére a za účasti dvoch hráčok a sedemnástich hráčov sme sa v sobotu 20. apríla stretli na 16. kole DLJ 2018/19. Po dlhšej dobe si prišla zahrať Tea Líšková a podal veľmi sympatický výkon. Objavil sa aj František Stankovič.

V semifinále "A" strany pavúka sa stretli v hornooravskom derby Dušan Homola a Ľuboslav Suchánek. Po výsledku 3:2 sa z tesnej výhry tešil Ľuboslav Suchánek. Druhé semifinále sa odohralo v dolnooravskom rytme. Vynikajúco hrajúci Juraj Lenart si poradil v pomere 3:1 s Pavlom Šelingom. Finále "A" - čka prinieslo dramatický súboj medzi Ľuboslavom Suchánkom a Jurajom Lenartom. Juraj podal skvelý výkon, ktorý však na Ľuba nestačil a podľahol mu veľmi tesne 2:3.

V "B" strane pavúka sa na pozícii 5. - 6. stretli Jozef Laštík s Dušanom Homolom a Pavol Šeling s Petrom Hrdličkom. Dušan potvrdil svoju dobrú formu a v pomere 3:0 hladko zdolal Jozefa Laštíka. Druhý zápas priniesol drámu v pomere 3:2 pre Pavla Šelinga a smútok pre Petra Hrdličku. Na pozícii 4. si rozbehnutí Pavol Šeling poradil s Dušanom Homolom 3:1. V zápase o tretie miesto sa stretol Juraj Lenart s Pavlom Šelingom. Pavol hrajúci v skvelej forme nedal Jurajovi šancu a zdolal ho hladko 3:0. Finále Ľuboslav Suchánek a Pavol Šeling priniesol jednoznačný výsledok. Napriek skvelej forme Pavla si nevybojoval právo na druhé finále a Ľubovi podľahol jednoznačne 0:3.

180 :

nik

171 :

nik

Zavretie 100 a viac :

nik

Naj zavretie :

nik