DLJ 2018/19 - 10. kolo

21.01.2019 16:21

Jubilejné desiate kolo DLJ sme odohrali v sobotu 19. januára. Do turnaja sa prihlásila jedna dáma a pätnásť pánov. Premiéru si v tejto sezóne DLJ odkrútil Pavol Granatier.

V semifinále "A" strany pavúka sa stretli Juraj Lenart s Ľuboslavom Suchánkom a Peter Hrdlička s Marekom Bačom. V prvom semifinále sa zrodilo veľké prekvapenie. Juraj Lenart porazil Ľuboslava Suchánka 3:1. V druhom semifinále Marek Bača zdolal Petra Hrdličku 3:1. Finále „A“ strany pavúka prinieslo prekvapenie v podobe víťazstva Juraja Lenarta nad Marekom Bačom v pomere 3:2. Juraj Lenart tak postúpil do prvého finále v DLJ.

V zápasoch na pozícii 5. - 6. sa stretli Pavol Janotka s Petrom Hrdličkom a Ľuboslav Suchánek s Jaroslavom Bačom. V prvom zápase vyhral Pavol Janotka a v druhom zápase Ľuboslav Suchánek. Zápas o štvrté miesto priniesol tesné víťazstvo Pavla Janotku nad Ľuboslavom Suchánkom v pomere 3:2. Zápas o postup do finále priniesol jednoznačné víťazstvo Pavla Janotku nad Marekom Bačom v pomere 3:0.

Vo finále sa stretli prekvapenie turnaja Juraj Lenart s Pavlom Janotkom. Juraj neuniesol váhu svojho prvého finále a po výsledkoch 1:3 a 0:3 sa z druhého tohtoročného víťazstva v DLJ radoval Pavol Janotka.

 

180 :

Janotka - 1x, Suchánek - 1x

171 :

nik

Zavretie 100 + :

nik