Desiate až dvanáste kolo DLJ 2015/16

27.02.2016 13:18

Desiate kolo sa hralo "netradične" v piatok 15. januára 2016. Prišlo štrnásť hráčov. Po dlhej dobe nás prišiel pozrieť Michal Grieš a objavil sa nový hráč Peter Štefánek. Z víťazstva v turnaji sa tešil Marek Bača. Vo finále porazil Jaromíra Bartoša. Tretie miesto obsadil už spomínaný Michal Grieš. Na štvrtom mieste skončil po dlhšej dobe dobre hrajúci Pavol Líška. Víťaz turnaja Marek Bača sa pripomenul aj jednou stoosemdesiatkou. Zavretie nad sto predviedol Michal Grieš a to presne stotridsaťdva. 

Kolo s poradovým číslo jedenásť prišlo opäť v piatok. Presne 29. januára. Šestnásť hráčov zaplnilo celý pávuk. Víťazstvo opäť ukoristil Marek Bača. Vo finále si poradil s Miroslavom Fiderákom. Tretie miesto obsadil Peter Hrdlička. V turnaji padlo celkovo päť stoosemdesiatok. Menovite Miroslav Fiderák hodil dve, po jednej pridali Jaroslav Bača, Marek Bača a Ivan Černek. Zavretie nad sto predviedli dvaja hráči. Marek Bača stoštrnásť a Anton Lofaj sto.

Prvé februárove kolo sa hralo netradične v piatok dvanásteho. Šestnástkový pavúk bol opať plný. Prvý krát sa na turnaji objavila dvojica hráčov z Oravského Bieleho Potoka - Michal Tabačák a Martin Šangala. Michal Tabačák obsadil pekné 7. miesto. Tretie víťazstvo za sebou získal Marek Bača. Vo finále Marek porazil Jaromíra Bartoša. Tretie miesto sa ušlo Miroslavovi Fiderákovi. Marek zostal verný svojej tradícii a pripomenul sa aj stoosemdesiatkami a to hneď dvomi. Pekným zavretím sa pripomenul štvrtý v turnaji Peter Hrdlička a to stoštyridsaťpäť.