1.ročník Prípravného turnaja družstiev v elektronických šípkach Brezno Dart club

22.07.2009 22:46

Tak v prvom rade len jedno slovo SUPER. To čo som zažil v Brezne bolo jedno fantastické šípkarske popoludnie. Klobúk dole pred dvojicou pánov Marián Botka a Peter Pocklan. Ešte raz jedno veľké ĎAKUJEM za Oravskú šípku.

Samotné zápasy už prebiehali podľa papierových predpokladov. V prvom zápase (nastúpili sme v zostave Macko, Faglic, Juráš, Nagyová) na nás čakalo družstvo DC Toi Toi Dixi Bratislava (Polách, Kapucián, Dudáš, Zmelík, Strieš, Horečný). Výsledok bol krutý - 1:15 (3:31). Bod získala Katarína Nagyová, za súpera body získali Polách 4b, Kapucián 4b, Zmelík 4b, Dudáš 2b, Strieš 1b. V druhom zápase na nás čakalo domáce družstvo 1. DC Brezno (Martin, Fiľo, A. Škantár, Putnok, Pampúrik, Kostelný). Výsledok bol o niečo lepší "len" 5:11 (13:24). Body : Nagyová 3b, Faglic 1b, Macko 1b. V poslednom zápase dňa zdolal DC Toi Toi Dixi Bratislava 1. DC Brezno 10:6 a na jeden rok si "požičal" pohár Prezidenta 1. DC Brezno.

Potom nasledoval turnaj 16 najlepších jednotlivcov a to KO pavúk. Všetci naši hráči skončili v prvom kole. Postupne z hry odpochodovali Nagyová - Škantár 3:4, Faglic - Polách 0:4, Macko - Strieš 3:4, Juráš - Filo 2:4. V turnaji triumfoval Peter Martin pred Martinom Kapuciánom 2:1 na sety (1:3, 3:2, 3:2). Na treťom mieste skončili Ivan Fiľo a Oto Zmelík.

Ešte raz chcem poďakovať 1. DC Brezno za fantastické šípkarské popoludnie a dúfam, že ešte budeme mať možnosť si to niekedy v budúcnosti zopakovať.