O pohár U Novinára 2018 - výsledky

19.08.2018 02:30

Turnaj O pohár U Novinára 2018 Do turnaja sa prihlásilo 13 dvojíc, ktoré boli rozdelené do troch skupín. Ďakujem za účasť hráčom z Medzibrodia nad Oravou, Trstenej, Vrútok, Sučian, Martina, Ružomberka, Vlachy-Krmeš a samozrejme domácim. Medzi štartujúcimi sa objavili aj dvaja juniori Tea Líšková a Dávid Svoboda. 

Skupinu "A" vyhrala dvojica Róbert Prokein - Tibor Praštiak 8 b. . Druhé postupové miesto získala dvojica Peter Holdos a Tomas Svoboda 6 b. . Tretie posledné postupové miesto obsadili domáci Lacko Maroš a Jozef Laštík 4 b. . Na nepostupovom štvrtom mieste skončila dvojica Peter Kučerík a Jan Bistrina Rakus 2 b. . Piate miesto obsadila dvojica Juraj Pribula a Juraj Lenart 0 b. . 

V skupine "B" sa z víťazstva radovala dvojica Dávid Svoboda a Piotr Stanisław Piątkowski 4 b. . Druhé postupové miesto obsadila dvojica zložená na poslednú chvíľu Ľubomír Lubomír Ondrík a Milan Paluga 4 b. . Tretie miesto, ktoré znamenalo postup si vybojovala dvojica Ivan Cernek a Stanislav Bartoš 2 b. . Miesto číslo štyri a koniec v turnaji obsadili Peter Kršák a Jan Mikita. 

V skupine "C" nenastalo žiadne prekvapenie. Ako nôž maslo prešli skupinou minuloroční víťazi Ľuboslav Suchánek a Dušan Homola 6 b. . Druhé miesto znamenajúce postup obsadila dvojica Marek Baki Bača a Peter Hrdlička 4 b. . Nepostupové miesta tri a štyri obsadili dvojice Tea Líšková - Pavol Líška 2 b. a Martin Ondruš - Miroslav Jančo 0 b. . 

 

Štvrťfinále

Prokein - Praštiak : Černek - Bartoš 3:1

Ondrík - Paluga : Bača - Hrdlička 1:3

Suchánek - Homola : Holdoš - Svoboda T. 0:3

Lacko - Laštík : Svoboda D. - Piatkowski 1:3

 

Semifinále :

Prokein - Praštiak : Bača - Hrdlička 3:1

Holdoš - Svoboda T. : Svoboda D. - Piatkowski 3:1

 

Zápas o 3. miesto :

Bača - Hrdlička : Svoboda D. - Piatkowski 3:2

 

Finále :

Prokein - Praštiak : Holdoš - Svoboda T. 3:0

 

180 :

Tomáš Svoboda 1x

Ivan Černek 1x

Ľubomír Ondrík 1x

 

171

Róbert Prokein 1x

Martin Ondruš 1x

 

Zavretie 100 a viac :

Ivan Černek 116 (T20-16-D20)

Róbert Prokein 109 (19-T20-D15)

 

Gratulujem víťazom, ďakujem chlapcom za občerstvenie, hráčom za skvelú účasť a Maťovi, Monike a Ibke za obsluhu. Verím, že o rok sa stretneme opäť. 

Prajem krásnu nedeľu a do zošípkovania