5. Majstrovstvá západného Slovenska, 3. a 4. kolo Steelovej ligy družstiev 2009

12.07.2009 17:42

Dnes sa budem venovať 5. Majstrovstvám západného Slovenska, 3.kolu a 4. kolu Steelovej ligy družstiev 2009.

V turnaji jednotlivcov sa najviac darilo hráčovi DC Toi Toi Dixi Bratislava, ktorý nás reprezentuje v Steelovej lige družstiev 2009 Milanovi Dudášovi. V turnaji skončil na peknom treťom mieste. Hráč Mamasan Prešov a naša posila pre SLD 2009 Milan Štefaňák (asi som zaťažený na krstné meno Milan :), skončil na 9.-16. mieste. Vlajku Oravy držal najvyššie Vladimír Macko na 17.-32. mieste. Matúš Faglic, Jozef Laštík a Pavol Granatier obsadili vo svojich skupinách tretie miesta a nepostúpili ďalej. Všetci skončili na 33.-64. mieste. V turnaji štartovalo 85 hráčov. Víťazom sa stal Pavel Drtil. Na druhom mieste skončil Pal Szekely z Maďarska. 

V turnaji juniorov ( nastúpilo sedem juniorov ) skončil Matúš Faglic na druhom mieste. Vo finále sa musel skloniť pred svojim pravidelným súperom Martinom Macuľom z 1. DC Brezno.

V 3. a 4. kolo SLD 2009 sa nám darilo podstatne lepšie. V prvom zápase ( Dudáš, Štefaňák, Faglic, Laštík, Macko, Granatier ) sme porazili DC Stavex Zlaté Moravce 8:2. V druhom sobotnom zápase sme vyhrali nad nebezpečným družstvom TŠL Trnava 6:4. Chlapcom gratulujem. 

V nedeľu v česko-slovenskom pohári sme v zostave Štefaňák, Laštík, Faglic, Macko, Granatier dieru do sveta neurobili. Chlapci postupne prehrali s Dc Rača, Barbaři Vysoké Mýto, Oto Team, Drak Darts Brno a skončili na poslednom mieste. Ďalej nepostúpili a na súboje najlepších sa už mohli v pokoji pozerať.