2. Majstrovstvá Oravy v elektronických šípkach 2019

11.03.2019 17:55

Podrobnosti k 2. Majstrovstvám Oravy v elektronických šípkach 2019.

Turnaj mužov

Prezentácia začína o 8.30 hod. Hrať môžu hráči s trvalým pobytom na Orave. Budeme hrať v šesť člených skupinách podľa počtu prihlásených. Napríklad 40 hráčov bude hrať v ôsmich skupinách po päť hráčov. Osem najlepších z minulých majstrovstiev bude nasadených do jednotlivých skupín (ak sa zúčastnia). V prípade ich neúčasti, nebude v danej skupine nasadení nikto. Skupina A Marek Bača, skupina B Ľuboslav Suchánek, skupina C Michal Tabačák, skupina D Jozef Laštík, skupina E Peter Hrdlička, skupina F Ján Rakús, skupina G Pavol Janotka a skupina H Maroš Lacko. Ostatní hráči budú vylosovaní do jednotlivých skupín. Bude sa hrať 501 D.O.. Po odohraní základných skupín budeme hrať podľa počtu prihlásených jednostranného pavúka.

 

Turnaj žien

Turnaj žien sa uskutoční pri minimálnom počte troch hráčok. Bude sa hrať 501 D.O.. Hrací model bude upresnení podľa počtu prihlásených hráčok.

 

Turnaj juniorov

Turnaj juniorov sa uskutoční pri minimálnom počte troch juniorov. Bude sa hrať 501 S.O.. Hrací model bude upresnení podľa počtu prihlásených juniorov.

 

Turnaj dvojíc

Turnaj dvojíc sa bude hrať formou obojstranného pavúka. Bude sa hrať 501 M.O..