Víťazný Máj 2017

09.05.2017 09:20

Netradične v nedeľu 7. mája sme sa zišli v počte 12 hráčov na turnaji náhodných dvojíc. Naša obvyklá "losovačka" Tea Líšková vylosovala tieto dvojice. Milan Mateček - Maroš Lacko, Milan Paluga - Marek Bača, Martin Ondruš - Jozef Laštík, Miroslav Fiderák - Juraj Pribula, Peter Hrdlička - Pavol Líška a Juraj Pecho - Anton Lofaj. 

Hrali sme jednu skupinu každý s každým a hru 701 M.O. na jeden displej a dva víťazné legy. Do semifinále postupovali prvé štyri dvojice. 

Základnú skupinu "FŇ" vyhrala bez prehry dvojica Fiderák - Pribula. Druhé miesto obsadila dvojica Ondruš - Laštík. Z postupu do semifinále sa radovali aj ďalšie dve dvojice v poradí Hrdlička - Líška a Mateček - Lacko. Čierny peter zostal v rukách Palugu s Bačom a Pecha s Lofajom.

Semifinále prinieslo pekné zápasy s tesným výsledkom. Prvé semifinále sa stalo korisťou dvojice Mateček - Lacko, ktorá porazila Fideráka s Pribulom 3:1. Druhé semifinále bolo ešte napínavejšie. Dvojica Hrdlička - Líška viedla 2:0 nad dvojicou Ondruš - Laštík, nakoniec prehrala 2:3 a putovala do zápasu o 3. miesto.

Zápas o tretie miesto priniesol tesný súboj. Hrdlička - Líška opäť vyhrávali 2:0, tentokrát nad dvojicou Fiderák - Pribula. Žiaľ, opäť prehrali tesne 2:3. Fiderák a Pribula sa mohli oprávnene radovať z tretieho miesta.

Finále malo podobný priebeh ako zápas o 3 miesto. Dvojica Ondruš - Laštík viedla nad dvojicou Mateček - Lacko 2:0. História sa opakovala. Dvojica Mateček - Lacko ožila, a otočila finále vo svoj prospech. A mohli oslavovať. Víťazmi turnaja sa  stala dvojica Milan Mateček a Maroš Lacko. Gratulujem.

Ďakujeme Maťovi Ondrušovi za vecné ceny a Ibke za fantastický guľáš. O rok možno dovidenia.