Siedme až deviate kolo DLJ 2015/16

21.02.2016 19:13

Sobota 28. novembra priniesla smutný rekord. Do turnaja sa prihlásilo len 8 hráčov. Potešila účasť Pavla Granatiera. Hrali sme každý s každým. Z víťazstva sa tešil Jozef Laštík. Druhé miesto obsadil Jaroslav Bača. Na treťom mieste skončil Marek Bača. Ján Rakús, Pavol Granatier a Tibor Praštiak hodili po jednej stoosemdesiatke. Štatistický deň mal Ján Rakús, pripomenul sa aj zavretím nad sto a to stotrinásť.

 

Ôsme kolo sme privítali presne na Štefana 26.12 2015. Prišlo pekných dvanásť hráčov. Potešila účasť Matúša Faglica, Pavla Líšku a po roku ružomberčana Milana Húsku. Ach tie ženy :). Z víťazstva sa tešil Marek Bača. Vo finále porazil "večného finalistu" Jána Rakúsa. Tretie miesto obsadil Pavol Líška. Víťaz turnaja sa prezentoval tromi stoosemdesiatkami. Zavretie nad sto, presne stodva, postihlo Petra Hrdličku. 

 

Hneď druhého januára sme sa stretli na deviatom kole DLJ 2015/16. Dvanásť hráčov prišlo pokračovať v oslavách Nového roku 2016. Z premierového víťazstva v tejto sezóne sa tešil Peter Hrdlička. Na víťazstvo potreboval až opakované finále. Peter Hrdlička postúpil do finále z A strany pavúka. Vo finále ho veľmi potrápil Marek Bača. Tretie miesto obsadil Ivan Černek zo Sučian.Stoosemdesiatka sa prilepila na Ivana Černeka. Nádherný leg predviedol Marek Bača, keď v piatom kole zavrel stodvadsať. Zavretie tesne nad sto ukázal Anton Lofaj a to stojedna.