Liga družstiev SŠF v klasických šípkach 2017 - 6. zápas OŠ D. Kubín - Dart Club Nitra 5:13

13.02.2017 18:07

Naša rozlúčka s kvalifikáciou na M SR družstiev v klasických šípkach začala ako celý turnaj.

V prvej časti sme prehrali 1:3. Bod získal Marek Bača.

Druhá časť priniesla našu výhru 3:1 a zablikalo nám svetielko nádeje. Body získali Marek Bača, Jaroslav Bača a svoj prvý a jediný zápas vyhral Peter Hrdlička. Skóre zápasu 4:4.

Dvojice sme už štandartne remizovali 1:1. Bod tento krát získala dvojica Milan Mateček a Peter Hrdlička. Skóre sme stanovili na 5:5.

Štvrtá časť ukončila naše nádeje na pekný výsledok. Prehra 0:4 a skóre zápasu 5:9 nás postavila do ťažkej úlohy. Na remízu by sme museli vyhrať všetky zostávajúce zápasy, čo sa javilo pri našej forme nemožné.

Žiaľ, sklamanie a momentálna forma nepriniesla zázrak a posledná pätina zápasu nám vôbec nevyšla. Opäť prehra 0:4 a koniec. Zápas skončil našou prehrou 5:13. 

Body : M. Bača 2 b., Hrdlička 1,5 b., J. Bača 1 b., Mateček 0,5 b. - Rajčáni 4 b., Bédy 3,5 b., Galbavý 2,5 b., Švihorík 2 b., Oprala 1 b.

Ďakujem všetkým hráčom za reprezentáciu Oravskej šípky. Menovite Marek Bača, Jaroslav Bača, Tibor Praštiak, Anton Lofaj, Milan Mateček a Peter Hrdlička. Ešte nesmie zabudnúť na Jozefa Laštíka. Jozef pre zranenie nehral, ale ako sa vraví žil s družstvom. Ďakujem sponzorovi firme DARTA - pohodlie Vášho domova. Pevne verím, že o rok to bude lepšie.